Esteu aquí

Nou pas cap al Centre Integral de Formació en Logística del Transport

TEMES: Educació

El Consell Català de Formació Professional demanarà a les autoritats espanyoles competents que el centre s'ubiqui al Prat.

dimarts, 25 abril, 2006 - 15:30

Francesc Castellana, director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), ha anunciat que el Consell Català de Formació Professional, òrgan de consulta i assessorament del Govern de la Generalitat, ha acordat sol·licitar a les autoritats corresponents del Govern de l'Estat la ubicació al Prat de Llobregat d'un Centre Integral de Formació en Logística del Transport de referència estatal.

Castellana va fer l'anunci en el marc de la jornada "El Prat, el meu lloc per treballar", celebrada dilluns 24 d'abril al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat. Castellana es va referir a la importància estratègica de la logística i el transport pel futur de l'economia del país i el paper central que el municipi del Prat ha de tenir en la seva promoció com a activitats de valor afegit.

La jornada, conduïda pel tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Juan Pedro Pérez, va comptar amb la ponència del jurista Eduardo Rojo i la participació de representants del Consell Econòmic i Social  del Baix Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 7 maig, 2024 - 08:30

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

La sol·licitud només es pot fer telemàticament a través de l’aplicatiu...

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:45

Obert el termini de preinscripcions per a les escoles bressol públiques

Podran tramitar-se fins al 19 de maig

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...