Esteu aquí

El Prat acull un dels Punts de Trobada de Benestar i Família

L'alcalde i la consellera signen un conveni per a la cessió del local d'aquest nou servei.

divendres, 27 gener, 2006 - 12:15

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, han signat un conveni segons el qual el municipi cedeix a la Generalitat un local de la plaça d'Antonio Martín s/n on s'ubicarà el Punt de Trobada, les dependències del qual s'inauguren avui divendres.

El Punt de Trobada del Prat donarà servei a tot el Baix Llobregat. Actualment funcionen cinc Punts de Trobada a Catalunya des de l'any 2005, quatre a Barcelona i un a Lleida. El del Prat és el sisè.

Què és el Punt de Trobada?
El Punt de Trobada és un servei destinat a atendre i prevenir, en un lloc neutral i transitori, en presència de personal qualificat, la problemàtica que sorgeix en els processos de conflictivitat familiar i, en concret, en el compliment del règim de visites dels fills i filles establert per als supòsits de separació o divorci dels progenitors o per als supòsits d'exercici de la tutela per part de l'Administració Pública, amb la finalitat d'assegurar la protecció del menor.

Les demandes d'utilització del servei procedeixen, habitualment,  dels Jutjats i dels Equips d'atenció a la Infància i Adolescència (EAIA).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...