Esteu aquí

Nova revista municipal, la de les persones amb discapacitat

Se suma a les quatre revistes municipals ja existents.

dimecres, 10 octubre, 2007 - 11:15

A la llista actual de publicacions periòdiques municipals ("El Prat", revista mensual d'informació general; "El Pratpromoció", del Centre de Promoció Econòmica; "Viure més", del Consell Municipal de la Gent Gran; i "L'oficina informa", de l'Oficina Municipal d'Informació de Sant Cosme) s'hi afegeix ara una de nova: "Saps què?", del Consell Municipal de les Persones amb Discapacitat.

Aquest butlletí vol ser un instrument d'informació per a aquest col·lectiu, les entitats i les famílies. La presentació de la publicació es fa dijous, dia 11, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, a les set de la tarda, a càrrec d'Antoni Rodés, president del Consell Municipal de les Persones amb Discapacitat.

Durant l'acte de presentació es pronunciarà la conferència "La importància de la informació a l'àmbit local", a càrrec d'Emili Grande Cabezas, psicòleg expert en temes de discapacitat i tècniques d'expressió i comunicació.

Els diferents números de la revista es podran consultar, com la resta de publicacions municipals, a l'apartat Revistes d'aquesta mateixa web.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...