Esteu aquí

Es constitueix el govern de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’alcalde del Prat, Lluis Tejedor, forma part d’aquest govern

divendres, 27 juliol, 2007 - 16:49

El govern que es va constituir ahir, i del qual és president l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, està format pel Partit dels socialistes de Catalunya, per Esquera Republicana, per Iniciativa per Catalunya-Verds i per, primera vegada en els 20 anys d’existència d’aquesta entitat, per Convergència i Unió. Això, segons  els representants dels partits que formen aquest nou govern,  permetrà un major consens a l’hora d’encarar els grans temes que afecten a l’àrea metropolitana de Barcelona, un organisme que aplega 36 ciutats.

 

Les prioritats de gestió pels propers quatre anys seran el transport públic, la vivenda, la qualitat de vida i el desenvolupament econòmic d’aquest àmbit territorial.

 

L´Àrea Metropolitana de Barcelona és un territori on viuen més de 3 milions de persones i que s’enfronta a reptes comuns que les diferents ciutats no poden assumir per sí soles, com ara la conservació del medi ambient, el transport públic o la gestió de residus. Consta de tres entitats: la Mancomunitat de municipis de l’àrea metropolitana, l’entitat metropolitana del medi ambient i l’entitat metropolitana del transport.

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal abril 2024

dijous, 25 abril, 2024 - 21:30

El plenari municipal condemna el triple assassinat masclista del passat 9 d’abril i renova el seu compromís amb la lluita feminista

Diversos punts relatius a l’allotjament d’urgència i a l'empresa pública Prat...

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...