Esteu aquí

El Prat rep els 730 infants sahrauís que arriben a Catalunya

Com cada any, l’Ajuntament del Prat la recepció a l'IES Ribera Baixa.

dimecres, 27 juny, 2007 - 11:00

Des que baixen de l’avió i fins que són distribuïts entre les famílies que els acolliran, els infants són atesos per personal voluntari amb el suport de l’Ajuntament del Prat.

L’Ajuntament adequa l’institut Ribera Baixa, on avui es fa la recepció dels infants (organitza les aules, neteja l’interior i el pati, instal·la contenidors per a la brossa i refrigeradors per a la conservació dels aliments i les begudes...).

L’Ajuntament també coordina els seus diferents departaments (Salut Pública, Manteniment i Serveis, Esports, Programes...) per facilitar els serveis als infants.

Aquests nens i nenes sahrauís passaran dos mesos a Catalunya acollits per famílies en el marc del projecte “Vacances en pau”. Del total d'infants que arriben aquest any a Catalunya, vuit quedaran acollits amb famílies del Prat.

La delegació del Front Polisario al nostre país i les entitats solidàries amb el Poble Sahrauí organitzen les estades perquè nens i nenes visquin durant el juliol i l’agost allunyats de les precàries condicions dels campaments de refugiats d’Algèria.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...