Esteu aquí

L'Ajuntament i Damm signen un conveni de col·laboració

El grup cerveser patrocinarà diversos programes mediambientals.

divendres, 4 maig, 2007 - 15:26

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el director general del Grup Damm, Enric Crous, han signat avui un conveni mitjançant el qual l'empresa patrocinarà econòmicament la realització, per part de l’Ajuntament del Prat, d’un conjunt d’actuacions relacionades amb el medi ambient i amb el patrimoni natural.

L’objecte del conveni és regular la col·laboració d’ambdues parts en la difusió i promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi del Prat.

Com a contraprestació, l’Ajuntament del Prat es compromet a difondre el la imatge del Grup Damm en les activitats de difusió i promoció del medi ambient que es facin a la platja del Prat; dins la programació del Centre d’Informació Ambiental Cases d’en Puig; en els programes de difusió i conservació dels espais naturals del Prat; i en el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA).

Aquest conveni tindrà una durada de dos anys a partir de la data de la seva signatura, prorrogables automàticament per tres anys més. Finalitzada aquesta primera pròrroga, el conveni s’entendrà prorrogat novament de manera automàtica per terminis anuals, llevat de denúncia expressa per qualsevol de les parts.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...