Esteu aquí

Més sessions formatives per a dones durant l'any 2009

TEMES: Persones,Dones

Per segon any, les dones del Prat podran participar en l'experiència "Formant espais de dones", una sèrie de tallers amb perspectiva de gènere.

dimecres, 17 desembre, 2008 - 10:15

Durant 2009, el Consell de les Dones del Prat i altres dones de la ciutat continuaran creant, omplint i gaudint espais per aprendre i reflexionar de forma conjunta sobre diverses temàtiques del seu interès.

Partint de l'enriquidora experiència de la primera edició del programa "Formant espais de dones", celebrada al llarg de tot l'any 2008 i que va ser un èxit de participació, durant l'any entrant es mantindran aquestes trobades periòdiques.

Des de l'autoritat natural de les dones fins a les noves tecnologies, els tallers cobriran un ampli ventall de coneixements. El cicle començarà amb una sessió dirigida per Anna Maria Vidal, reconeguda periodista i formadora, especialitzada en comunicació verbal i gestió personal.

La segona sessió ensenyarà a perdre la por als micròfons a través d'un taller de ràdio que facilitarà la presència de les dones als mitjans de comunicació.

També hi haurà trobades més lúdiques -sense deixar de banda la reflexió- amb una intervenció teatral a càrrec de "Mujeres en Escena" que comptarà amb una sessió especial de ludoteca d'estiu. Tampoc hi faltaran les noves tecnologies, hi haurà un taller per perdre la por de l'ordinador amb dos nivells diferents, inicial i mitjà.

Totes les sessions compten amb servei de ludoteca infantil, sempre que es faci inscripció prèvia. A més, es pot participar en un, en diversos o en tots els tallers.

Us convidem a que consulteu el programa sencer (que podeu consultar a través del document Pdf del peu de pàgina) i que feu arribar les vostres inscripcions a conselldelesdones@elprat.cat. Per a més informació també podeu trucar al 93 379 00 50 ext. 4316.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...

dimarts, 23 abril, 2024 - 17:30

El Festival Jove AltraVeu arriba a la seva 12a edició!

L'esdeveniment està organitzat per i per al jovent del municipi