Esteu aquí

Es renova la senyalització de les places d'aparcament per a persones amb discapacitat

A partir del dilluns 10 de novembre, l'Ajuntament procedirà a canviar la senyalització horitzontal i vertical de 72 places.

divendres, 7 novembre, 2008 - 11:30

Amb l'objectiu d'anar adaptant tota la senyalització de la ciutat a la normativa de senyalització urbana del municipi, a partir del proper dia 10 de novembre s'iniciaran els treballs de repintat de totes les zones de reserva d'estacionament per a persones amb discapacitat de la ciutat. En total són 72 places. També se substituirà la senyalització vertical, que actualment és d'acer, per un senyal únic d'alumini.

Aquests treballs de pintura i canvi de senyalització els porta a terme el Departament de Manteniment i Serveis Urbans de l'Ajuntament que, abans d'actuar en cada reserva d'estacionament, es posarà en contacte telefònic amb la persona titular de la reserva per comunicar-li el dia en què es duran a terme els treballs per tal que la plaça d'estacionament estigui lliure de vehicles per facilitar la feina dels operaris.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...