Esteu aquí

El Rotary Club del Prat beca tres noies estudiants de la ciutat

TEMES: Educació

Els subvenciona part de la matrícula universitària perquè, entre altres motius, han destacat pels seus resultats acadèmics.

divendres, 3 octubre, 2008 - 11:55

Com altres anys, el Rotary Club del Prat ha acordat, juntament amb el departament d'Educació de l'Ajuntament del Prat, atorgar unes beques a estudiants de la ciutat i així premiar la seva tasca acadèmica.

Aquest premis consisteixen en una col·laboració econòmica en el finançament de la matrícula universitària, i hi pot optar tot l'alumnat que finalitza el batxillerat o els Cicles Formatius de Grau Superior i vulgui accedir a estudis universitaris.

Cada centre de secundària de la ciutat presenta els seus candidats i candidates. Els criteris que es tenen en compte són els resultats acadèmics, la situació econòmica de la família, pertànyer a una família nombrosa o patir una discapacitat.

Amb aquesta iniciativa, el Rotary Club vol incentivar el jovent de la nostra ciutat perquè segueixi la seva formació un cop finalitzi els estudis post-obligatoris.

En aquesta convocatòria s'ha premiat a dues estudiants amb dues beques de 900 euros: Esther Barrero Rojas (IES Baldiri Guilera) i Victòria Villegas Jorquera (IES Salvador Dalí); i un accèssit de 600 euros per a Shuxia Zou (IES Ribera Baixa).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 14:30

La Cantata torna a omplir el CEM Julio Méndez per "Canviar-ho tot”

Sota el lema “Canviar-ho tot”, sis-cents alumnes van participar en la 20a...