Esteu aquí

El comerç del Prat ens convida a omplir un àlbum de fotos

"El Prat de Llobregat, economia i societat. Un passeig al llarg del temps" inclou imatges del present i del passat del Prat.

dijous, 3 juliol, 2008 - 16:09

La iniciativa té com a objectiu implicar la ciutadania del Prat en el coneixement de la xarxa de botigues i serveis de proximitat, alhora que es dóna a conèixer la història de la ciutat mitjançant un àlbum de fotografies col·leccionables editat per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat.

Es tracta d’un àlbum fet amb una rigorosa selecció d’imatges dels nostres carrers, edificis singulars, fets significatius i persones destacades, moments històrics, present i futur de la ciutat.

Els àlbums es podran anar a buscar a partir del dilluns 7 de juliol, fins a l'esgotament de les existències, a l'Oficina d'Atenció i Informació Ciutadana (OIAC) i a la farmàcia Mogaleda, del barri de Sant Cosme.

Els cromos s'obtindran als establiments col·laboradors amb la campanya. Un díptic encartat amb l'àlbum (i que podeu consultar a peu de pàgina) enumera les botigues que cal visitar per completar la col·lecció.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...