Esteu aquí

Premiades tres empreses de la ciutat al concurs El Prat Emprèn

Dijous 19 de novembre es van lliurar els premis de la tercera edició del concurs a les millors idees i projectes empresarials de l'any, El Prat Emprèn, al qual optaven 24 iniciatives empresarials.

divendres, 20 novembre, 2009 - 09:59

El primer premi a la Millor idea i projecte empresarial (3.000 euros) va ser per a BCN&Balear Alternativa Grup SL (Aparca i Vola), aparcament de baix cost per a llargues estàncies i servei de trasllat a l'aeroport i al port.

El segon premi (1.000 euros) va recaure en 2 de Vins SCP (bar – cafeteria - vinacoteca). A banda, es van atorgar mencions especials a Restaurant Duit's SCP, Cronopia Reforç SCCL i Llegums La Primavera.

El primer premi a la Millor idea empresarial en l'àmbit del comerç (2.000 euros) va ser per a l'Agulleta Màgica, parada d'arranjament de roba al mercat municipal. També es va atorgar una menció especial a Llegums i Fruits Secs Isabel.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...

divendres, 19 abril, 2024 - 09:30

Presentació dels projectes de la incubadora Niu

El passat dimarts 16 d’abril es van presentar els projectes que s’han desenvolupat aquest curs a Niu Incubadora Social al Centre Cívic Palmira Domènech. L’objectiu de...