Esteu aquí

Els sindicats de La Seda anuncien noves mobilitzacions de protesta

Rebutgen frontalment el nou expedient de regulació d'ocupació, que preveu fer fora 45 treballadors i treballadores.

dimarts, 17 novembre, 2009 - 09:47

El comité d'empresa de la planta de La Seda a la nostra ciutat i els sindicats UGT i CCOO preparen mobilitzacions per als propers dies, en rebuig a l'expedient d'extinció presentat divendres passat per la companyia a la Generalitat, que preveu  acomiadar 45 empleats i empleades.

Segons els sindicats, "els treballadors i treballadores son els únics que no ténen cap responsabilitat per la situació que l'actual direcció ha portat l'empresa, i l'administració pública tampoc ha fet ni fa cap esforç per a salvar els llocs de treball".

Actualment, La Seda ja està aplicant un ERO de suspensió de contractes de 120 dies, que afecta el conjunt de treballadors lde es plantes catalanes: la del Prat (233 treballadors i treballadores), dedicada a la producció de PET; la planta IQUA, aTarragona (uns 120 treballadors), que fabrica matèria prima, i la planta Artenius Green, a Balaguer (uns 50 treballadors), dedicada al reciclatge de PET (l'única de les tres plantes que funciona de forma intermitent).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...

divendres, 19 abril, 2024 - 09:30

Presentació dels projectes de la incubadora Niu

El passat dimarts 16 d’abril es van presentar els projectes que s’han desenvolupat aquest curs a Niu Incubadora Social al Centre Cívic Palmira Domènech. L’objectiu de...