Esteu aquí

Abocaments salins de 20 indústries no arribaran a la depuradora

Seran desviats al col·lector de salmorres que discorre entre les mines de Súria i Cardona i el mar.

dimecres, 7 octubre, 2009 - 10:33

El Govern de la Generalitat ha aprovat per via d'urgència els tràmits per a l’execució del Projecte constructiu de la segregació d’aigües salobres per a la reducció de la salinitat a les depuradores de Sant Feliu i del Baix Llobregat, al Prat.

El projecte consisteix a separar els efluents d’una vintena d’empreses de les xarxes de clavegueram urbanes, de manera que l'aigua residual que arribarà a les depuradores serà molt menys salina. Això contribuirà a millorar la qualitat de l’aigua depurada i, consegüentment, de l’aigua regenerada procedent dels sistemes terciaris instal·lats en aquestes dues plantes. La millora de la qualitat suposarà que es reutilitzi l’aigua per a diferents usos inclòs l’agrícola, molt sensible a la salinitat.

Els abocaments salins de les empreses es connectarna directament al col·lector de salmorres que, des de les mines de Súria i Cardona, discorre per la llera del Llobregat fins al mar.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...