Esteu aquí

L'Ajuntament signa un conveni per impulsar la creació de cooperatives

El consistori signa un conveni amb Ara Coop per fomentar la creacció de cooperatives al Prat.

dimarts, 23 juny, 2009 - 11:22

L'Ajuntament del Prat i Ara Coop han signat un conveni per impulsar la creació de cooperatives, una fórmula jurídica que afavoreix l’estabilitat i pot ajudar en processos de reconversió empresarial o en negocis que s’enfronten a la successió.

Amb el conveni, el Servei de Creació d'Empreses del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat rebrà el suport d’una entitat especialitzada en la creació de cooperatives. Al mateix temps, l’acord beneficiarà les persones emprenedores que desitgin crear una empresa cooperativa.

Aquests dies, la nostra ciutat acull diverses iniciatives per donar a conèixer i fomentar el cooperativisme, com unes jornades i la festa - fira del cooperativisme.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...