Esteu aquí

L'Ajuntament informa sobre la liberalització del mercat elèctric

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) enviarà una carta a tots els domicilis del Prat abans de finalitzar el mes de juny.

divendres, 19 juny, 2009 - 15:36

A partir de l'1 de juliol de 2009 es liberalitza el mercat elèctric. Desapareix el sistema de tarifes regulades i tots el usuaris i usuàries de l'electricitat podem triar una companyia comercialitzadora.

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor/a (OMIC) enviarà una carta a tots el domicilis del municipi amb la finalitat d'oferir una sèrie de recomanacions generals abans de contractar una nova empresa. Podeu llegir la carta a través del document (Pdf) situat al peu de pàgina.

La companyia Fecsa - Endesa ja ha enviat una carta a tots els seus abonats i abonades en què explica tot els procés de liberalització i les alternatives que tenen com a conseqüència de la nova normativa.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...