Esteu aquí

El pollastre del Prat, al saló Barcelona Degusta de la Fira

S'hi farà la presentació del producte i un tast de degustació.

dijous, 5 març, 2009 - 09:21

El proper dissabte dia 7 de març, en el marc del saló Barcelona Degusta de Fira de Barcleona, el Consell Regulador de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Pollastre i Capó del Prat, amb la col·laboració del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, farà la presentació del producte, de la mà de la restauradora Rosa Farrés, del restaurant “La lluna en un cove”, del Prat de Llobregat. Tot seguit es podrà fer un tast de degustació d'un “Cucurull de pollastre del Prat rostit amb carxofa Prat” acompanyat d'una copa de cava, gentilesa de les caves Mont-Ferrant.

L’acte tindrà lloc dissabte 7 de març, d'11.30 a 12.30 h, al Palau 1 de Montjuïc, a l’espai "Catalunya, sabors de qualitat", que promou Prodeca, del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...

dilluns, 7 juliol, 2025 - 12:00

L'AMB impulsa l'acceleradora d'FP Dual per connectar les empreses i el talent

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) promou aquesta iniciativa pionera que...