Esteu aquí

Moment Màgic al teatre Kadish

TEMES: Cultura

El passat divendres, el públic va poder descobrir la proposta musical de Xavi Alías dins el cicle 08820

divendres, 5 novembre, 2010 - 23:30

No és habitual sortir d’un concert amb la sensació d’haver viscut un moment màgic i irrepetible. Encara diríem més, no és freqüent tenir la certesa, després d’escoltar les dues primeres cançons què, com a mínim, hom ha pres una decisió correcta essent a l'únic lloc del Prat on en aquell precís moment estava passant quelcom sincer i d’una bellesa hipnòtica.

Xavi Alías va ser el culpable de tot plegat demostrant, amb les seves composicions que van des del folk al pop i la cançó d’autor, amb unes lletres introspectives carregades de poesia que parla de l'amor, la màgica quotidianitat i l’intent de conèixer-se millor a un mateix, que la música en directe ben feta pot parar el temps durant uns petits instants.

Menció especial per  "l’altre cinquanta per cent del “grup”, tal i com el Xavi afirma i quasi partidaris de donar-li fins un seixanta per cent de la responsabilitat seductora de la proposta. Parlem d’en Txus Costalago multinstrumentista que, amb els seus perfectes arranjaments de piano, melòdica i trompeta és l'embolcall més bonic pel regal perfecte que són les cançons de Xavi Alías.

Només queda convidar-vos el proper divendres al C.C. Jardins de la Pau, a propera i ultima actuació d’aquesta cinquena edició del cicle 08820 a càrrec d’uns vells coneguts de la ciutat els Kompotser.




 

Compartir

Noticies relacionades

Festa de la Dansa 2024

divendres, 10 maig, 2024 - 12:00

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...