Esteu aquí

Campanyes de la Policia Local de control de velocitat i de la seguretat al transport escolar

Aquestes campanyes tenen com a objectiu millorar la seguretat viària a la nostra ciutat.

dilluns, 25 octubre, 2010 - 15:00

La Policia Local del Prat engega a partir d’avui i fins el 7 de novembre, tal com fa periòdicament, una campanya de control de velocitat encaminada a que els conductors adeqüin la seva velocitat a les circumstàncies del trànsit en cada moment i, d’aquesta forma, disminuir el risc d’accident. Aquests controls de velocitat es fan amb un vehicle equipat amb radar i es denunciaran aquells conductors que no respectin la normativa. 

També fins el 7 de novembre la Policia Local comprovarà l’activitat dels transports escolars que tinguin com origen i/o destí la nostra ciutat, per garantir la seguretat i el correcte funcionament dels vehicles, la documentació dels conductors i que es disposa de les corresponents autoritzacions administratives.

El control es basa en la detecció de les possible infraccions sobre les preceptes administratius relatius als conductors i els vehicles, la comprovació de l’ocupació del vehicle, la disposició dels menors transportats, l’acompanyament i el control de les deficiències que es puguin observar en els vehicles, que aquests es troben al corrent de ITV i els temps de descans del conductor.

A la vegada, la Policia Local ofereix el servei a les escoles que ho desitgen de control dels vehicles que, durant el curs, efectuen el servei de transport de menors en les diverses excursions que es realitzen.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...