Esteu aquí

Èxit dels tallers de "coaching" d'El Lloro: ja no en queden places

El Lloro, Serveis de Joventut, continua les seves formacions de tardor sobre "coaching" dins el cicle Tardor Jove'10.

dijous, 21 octubre, 2010 - 10:00

El "coaching" és una tècnica que dóna eines per aconseguir els nostres objectius, a nivell professional i també personal. "Coach" ve de l'anglès, entrenador, i es tracta d'entrenar-nos tal i com ho fan els esportistes, però en la vida laboral o personal.

El Lloro organitza sessions de "coaching". En la primera sessió es va parlar dels principis bàsics d'aquesta tècnica, en un taller teòric i pràctic a través de dinàmiques de grup i jocs per posar a prova els conceptes apresos.

La primera sessió va ser un èxit i, tot i que encara queden dues per a aquest mes ("Claus per a la motivació personal i grupal" i "Líder de futur; com dirigir equips d'èxit"), les inscripcions ja estan complertes.

En vista de l'èxit d'aquesta convocatòria, El Lloro vol fomentar la participació dels i les joves per que proposin els cursos i tallers que els poden interessar de cara a la nova programació per l'any vinent.

Curs de tècniques d'estudi
El Lloro proposa també tres tallers en l'àmbit de la formació: "Taller: El NEPTU, l’eina de navegació d’estudis i professions" aquest divendres; "EL GR (Gran Recorregut): l’eina d’autoaplicació per a l’orientació acadèmica i professional", el 29 de novembre; i un altre en "Tècniques d'estudi" els propers dissabtes del 6 al 27 de novembre entre les 10.30 i les 13.30 h. Aquest darrer taller, a diferència de la resta, que son gratuïts, té un cost de 35€ i es lliurarà un certificat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...