Esteu aquí

Dissabte es farà la primera neteja manual voluntària de la platja

Dins la campanya mundial "Clean up the world" de Nacions Unides.

dilluns, 13 setembre, 2010 - 10:31

El proper dissabte 18 de setembre, de 10 a 15 h, es farà la primera neteja manual de la platja del Prat. Aquesta activitat, que es durà a terme únicament amb persones voluntàries, s'emmarca dins la campanya internacional Clean up the world, una iniciativa de caràcter ambiental impulsada pel Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA) que durant el cap de setmana del 17 al 20 de setembre aplegarà grups de voluntaris d'arreu del món disposats a netejar i a tenir cura del seu entorn més proper.

La iniciativa, que mobilitza anualment a 35 milions de voluntaris/es de 120 països diferents, és una de les majors campanyes en favor del medi ambient a nivell mundial i, en la seva primera edició al Prat, comptarà amb la col·laboració del xiringuito Calamar, que a més de formalitzar les inscripcions de les persones participants, en acabar l'activitat convidarà totes elles a un dinar de germanor i final de festa.

Si us voleu inscriure com a voluntari/a només cal que truqueu al telèfon 607 663 253.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...