Esteu aquí

Els horaris de les zones blaves s'unifiquen a tota la ciutat

L'horari de pagament és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 14 h.

dimecres, 8 setembre, 2010 - 14:35

La recent entrada en servei de la nova zona blava d'aparcament al tram central de l'av. de la Verge de Montserrat ha portat l'Ajuntament a unificar-ne els horaris amb la resta de zones blaves del municipi.

Així, a les zones blaves de Verge de Montserrat, pl. Església, pl. Espanya, c. Centre i ptge. Rector Martí i Pinyol, l'horari de pagament és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 14 h.

Els preu, que també és el mateix per a totes les zones blaves, és de 0,90 € per hora, amb un màxim permès de dues hores d'estacionament.

A peu de pàgina trobareu un document (Pdf) editat per l'empresa municipal d'habitatge i aparcament, Prat Espais, que és l'encarregada de gestionar les zones blaves del Prat, on hi trobareu informació detallada.

D'altra banda, el tinent d'alcalde d'Organització i Serveis Centrals, Rafael Duarte, ha parlat avui a El Prat Ràdio sobre la zona blava de Verge de Montserrat i ha defensat la seva utilitat "com a instrument de gestió de la mobilitat, com es fa a totes les ciutats del món". Duarte ha recordat que aquesta nova zona blava "apareixia en el programa electoral del meu grup polític, es va incloure en el Programa d'Actuació Municipal PAM per al present mandat, i també estava prevista en el Pla Estragègic de Comerç, de manera que la seva entrada en servei no ha de sorprendre ningú".

Duarte, que ha recordat que el Prat "és una de les ciutats metropolitanes amb menys zona blava, i ho continuarà sent", no ha descartat que la zona blava de Verge de Montserrat pugui patir modificacions en un futur "ja sigui per ampliar-la o per reduir-la, en funció de com sigui el seu funcionament en els mesos propers".

Duarte també ha negat que aquesta zona blava tingui un ànim recapatatori per part de l'Ajuntament, ja que els ingressos amb prou feines cobreixen les despeses de funcionament. "No és cap negoci", ha assegurat.

Tot seguit podeu escoltar (format mp3) una part de les declaracions de Rafael Duarte.

Descarregar arxiu -


 

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...