Esteu aquí

Atorgats els premis del concurs de cuina Del Mercat a la Taula

Una lassanya de pollastre del Prat i carxofes del Prat.

dijous, 5 agost, 2010 - 12:04

Durant la primavera passada es va desenvolupar al Mercat Municipal el concurs de receptes de cuina Del Mercat a la Taula, organitzat per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat i l'Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona.

Hi van poder participar totes les clientes i els clients del Mercat Municipal, tot aportant receptes econòmiques, saludables i a l'abast de tothom, a través de plats i productes locals.

El jurat, format per Juan Pedro Pérez Castro, tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Comerç; Rosa Farrés, restauradora pratenca; i  Cèlia Segura, cp de cuina del restaurant del Mercat Municipal, ha decidit que les receptes guanyadores són una lassanya de pollastre a càrrec d'Enric Folch, i carxofes del Prat a càrrec de Neus Arjona.

Folch i Arjona han han rebut un trofeu i 200 euros en vals de compra pel Mercat Municipal.

Amb el conjunt de receptes guanyadores dels diferents mercats municipals de l'àrea de Barcelona s'editarà un llibre que estarà disponible en el Mercat Municipal el mes de gener proper.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...

divendres, 18 juliol, 2025 - 09:15

Nova col·laboració entre l’Organització d’Estibadors Portuaris de Barcelona i l’Institut Les Salines

L’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i...

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...