Esteu aquí

L'exposició itinerant Habitatge/cat arriba al Prat

La mostra recorre des de març 21 municipis de Catalunya per explicar les polítiques d’habitatge que el govern de la Generalitat ha impulsat en els darrers anys

dimarts, 27 juliol, 2010 - 10:42

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, i l’alcalde accidental del Prat, Rafael Duarte, presentaran l'exposició dimecres 28 de juliol, a les 18.30 h, a la pl. de Pau Casals, on estarà instal·lada de 10 a 20 h des del 27 de juliol a l'1 d'agost.

El Prat és el darrer dels 21 municipis que Habitatge/cat ha visitat des que el passat 19 de març es va inaugurar a Mollerussa (Pla d'Urgell).

Les persones que visitin la instal·lació coneixeran el que ofereix l’Administració per accedir a l’habitatge: habitatge protegit de compra i lloguer, ajuts per comprar i llogar, ajuts per a l’emancipació dels joves, garanties que dóna la Generalitat als propietaris que volen llogar un pis i la xarxa d’habitatges que té l’Administració per a joves, gent gran i persones amb necessitats específiques d’allotjament. També trobaran les mesures impulsades en matèria d’habitatge davant la crisi econòmica.

L’exposició presenta, igualment, els ajuts i préstecs per a la rehabilitació d’edificis i d’habitatges quant a la reparació de patologies estructurals, instal·lació d’ascensors, adequació d’instal·lacions comunitàries i incorporació d’elements de sostenibilitat i eficiència energètica. Hi ha un apartat dedicat a la qualitat i innovació, ja que avui és bàsic construir amb el menor impacte ambiental i, per tant, amb criteris d’ecoeficiència.

Tot seguit podeu consultar un dossier (format Pdf) sobre les polítiques d'habitatge al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...