Esteu aquí

La música omplirà Ferran Puig

TEMES: Cultura

Òpera Prat omplirà de música i animació el carrer donant per iniciades les festes i celebrant el cinquantè aniversari d'aquesta entitat.

dimecres, 26 maig, 2010 - 17:48

 

Òpera Prat és una posada en escena de les músiques de la ciutat en un espai concret i ambientada en els esbojarrats anys 20. Quasi vint bandes i més de cent persones participaran com a actors, músics o voluntaris en aquest projecte compartit que vol donar suport a la celebració dels cinquanta anys de l'associació de veïns i fer visibles les propostes musicals del Prat de Llobregat en espais insòlits, diversos i poc habituals.

 

Des del passat mes de febrer, músics, creadors, actors i veïns i veïnes i l'associació estan implicats, de forma més o menys directa, en la definició i organització d'aquesta acció musical al carrer que tindrà lloc el proper divendres 28 de maig de 19 a 21h, just abans del pregó que dóna per inaugurades les festes del carrer.

 

 L'inici de l'activitat i espai de concentració és a l'alçada del carrer Ferran Puig amb Lo Gaiter del Llobregat a les 19 hores.

Compartir

Noticies relacionades

Festa de la Dansa 2024

divendres, 10 maig, 2024 - 12:00

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...