Esteu aquí

El Gallum Gallum s'exposa al Centre d'Art Torre Muntadas

TEMES: Cultura

Visuals

dijous, 13 maig, 2010 - 11:03

La inauguració es fa divendres a les 20h amb música en directe.

El divendres 14, a les 20 h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Gallum Gallum al Centre d'Art Torre Muntadas, amb música en directe de Make-D. També es farà un nou desplegament dels galls per diferents espais de la ciutat, fins al 20 de juny.

L'exposició mostra els processos de treball i desenvolupament del projecte Gallum Gallum a través de fotografies, registres audiovisuals i un recull de materials generats pels creadors i creadores durant el seu procés de treball. En el context de l'exposició s'ha editat un catàleg del projecte, que es presentarà el 5 de juny, i s'han organitzat tot un seguit d'activitats paral·leles conduïdess pels creadors i creadores, com a tallers creatius per a famílies el dia 23 de maig amb Monse Sans i el dia 6 de juny amb Stella Rubio, i tallers educatius amb l'alumnat de batxillerat artístic de l'Institut Baldiri Guilera, etc.

Finalment, es convida tothom a participar en l'exposició i el projecte aportant les seves fotografies i els seus comentaris. Cal enviar les fotografies a torremuntadas@elprat.cat o penjar-les al facebook d'El Prat cultura o La Capsa, al flickr El Prat Foto o portar-les en format digital a l’equipament.

Gallum Gallum és un projecte organitzat per l'Ajuntament del Prat que s’inclou en el programa Artwork’09 de la Diputació de Barcelona i està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors d’acord amb l’Ordre TRE/337/2008 i patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Compartir

Noticies relacionades

Festa de la Dansa 2024

divendres, 10 maig, 2024 - 12:00

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...