Esteu aquí

Un segell distingeix els productes frescos del Parc Agrari

Setze agricultors del Baix Llobregat s'acullen a la iniciativa.

dilluns, 10 maig, 2010 - 15:36

Setze productors agrícoles del Baix Llobregat començaran a utilitzar el segell de qualitat Producte Fresc del Parc Agrari per identificar els seus productes.

La Comissió Executiva del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ha autoritzat aquests agricultors a fer servir el distintiu, que pretén potenciar un producte agrari de qualitat i frescor, tot recollint la tradició pagesa de la comarca i recuperant la memòria històrica alimentària.

Tomàquets, cogombres, mongetes, enciams i escaroles, bledes, cols i coliflors, albergínies, pebrots, cebes tendres, faves, pèsols, però també l'emblemàtica Carxofa Prat, els preuats calçots que es cultiven al delta o els exclusius mirabolans són algunes de les fruites i hortalisses que els setze nous productors de la comarca ofereixen als consumidors i consumidores.

La marca Producte Fresc distingeix el productes frescos i d'alta selecció i qualitat que es cultiven dins el Parc Agrari. El segell distintiu només s'autoritza als pagesos que adquireixen els compromisos establerts a la Carta del Producte Fresc. La marca vol potenciar uns productes que es caracteritzen per la frescor, la temporalitat, l'origen i la proximitat, i la tradició i el saber fer dels pagesos de la comarca del Baix Llobregat.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...