Esteu aquí

El Geni de les Coses, exposició col·lectiva a Torre Muntadas

TEMES: Cultura

La mostra vol transmetre que l’art pot anar més enllà de la representació i ser una potent eina d’augment dels imaginaris col·lectius.

dimecres, 10 març, 2010 - 12:56

Divendres a les 19 h s'inaugura al Centre d'Art Torre Muntadas l'exposició col·lectiva El Geni de les Coses, que vol transmetre que l’art pot anar més enllà de la representació, imbricar-se en la vida i ser una potent eina d'augment dels imaginaris col·lectius, situacions fràgils i missatges urgents.

Oscar Abril, Kim Adams, Azúamoliné (Martín Ruiz de Azúa i Gerard Moliné), David Bestué i Marc Vives, Luís Gárciga, Joan López, Ricard Marxer, Enric Maurí, MINIM++ (Motoshi Chikamori & Kyoko Kunoh), Jordi Mitjà i John Wood & Paul Harrison són els autors i autores que ens conviden a participar de la seva reflexió sobre l'art amb vídeos, fotografies, objectes, instal·lacions multimèdia interactives...

Rosa Pera, comissària de l'exposició, serà la responsable de fer-ne la presentació.

L'exposició es podrà visitar fins al 2 de maig. Com a activitats complementàries es fan visites comentades per a grups (cal concertar dia i hora), i l'activitat Art en Família, visita dinamitzada i taller creatiu (cal inscripció prèvia). Les inscripcions i visites es poden fer a  torremuntadas@elprat.cat, o telefònicament: tardes al 93 478 22 37, o matins al tel. 93 379 00 50 – ext. 2348.

Compartir

Noticies relacionades

Festa de la Dansa 2024

divendres, 10 maig, 2024 - 12:00

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...