Esteu aquí

L'Ajuntament instal·la plafons informatius per a les entitats

Les associacions de la ciutat podran anunciar-hi les seves activitats

dijous, 5 maig, 2011 - 14:30

L'Ajuntament del Prat ha instal·lat onze plafons a diferents indrets de la ciutat, destinats a acollir qualsevol tipus d'informació, comunicats i altres anuncis que les entitats del Prat vulguin fer públics.

En aquests nous plafons també es podran penjar cartells amb les diferents activitats i actes que les entitats i associacions organitzen durant l'any, per tal que disposin d'un nou suport on poder difondre-les i mantenir informada la ciutadania.

Els punts on s'han ubicat els plafons són: estació de rodalia, CAP Ramona Via, jardins de la Pau, pl. Disset de Setembre, Equipament Cívic Delta, c. Ferran Puig, jardins de Joan Salvat Papasseit, av. Pompeu Fabra (davant del CEM Sagnier), c. Lo Gaiter del Llobregat (davant l'institut Illa dels Banyols), av. Verge de Montserrat (davant Torre Balcells) i c. Jaume Casanovas (davant Torre Muntadas).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens