Esteu aquí

Es presenta CUBAT, el nou col·lectiu "Cuina Baix Llobregat"

Amb l'objectiu de promoure la comarca a través de la cuina i els productes locals

dimecres, 19 setembre, 2012 - 11:16

Aquest dijous 20 de setembre, al mercat de la Boqueria de Barcelona, es presenta un grup d’experts cuiners de la comarca, sota el nom CUBAT "Cuina Baix Llobregat".

Un total de 9 restaurants d’arreu de la comarca – Can Rafel (Cervelló), Cal Mingo (Viladecans), El Racó (Sant Climent de Llobregat), Follia (Sant Joan Despí), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), La Lluna en un cove (El Prat de Llobregat), Major Trenta–sis (Gavà), l’Àpat (Molins de Rei) i Casa Nostra (Corbera de Llobregat) -, han decidit fer força creant una associació estructurada i formada per professionals gastronòmics del Baix Llobregat amb l’objectiu de promocionar la comarca a través de la qualitat de la cuina i els productes frescos i autòctons del Parc Agrari del Baix Llobregat (la carxofa del Prat, el pollsatre Pota blava, els espàrrecs, les cireres...), conferint-li uns trets d’identitat propis i distintius.

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals

dilluns, 1 desembre, 2025 - 14:45

Més de 80.000 persones visiten la 52a Fira Avícola

Els nous espais gastronòmics de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast han aplegat...