Esteu aquí

Es presenta CUBAT, el nou col·lectiu "Cuina Baix Llobregat"

Amb l'objectiu de promoure la comarca a través de la cuina i els productes locals

dimecres, 19 setembre, 2012 - 11:16

Aquest dijous 20 de setembre, al mercat de la Boqueria de Barcelona, es presenta un grup d’experts cuiners de la comarca, sota el nom CUBAT "Cuina Baix Llobregat".

Un total de 9 restaurants d’arreu de la comarca – Can Rafel (Cervelló), Cal Mingo (Viladecans), El Racó (Sant Climent de Llobregat), Follia (Sant Joan Despí), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), La Lluna en un cove (El Prat de Llobregat), Major Trenta–sis (Gavà), l’Àpat (Molins de Rei) i Casa Nostra (Corbera de Llobregat) -, han decidit fer força creant una associació estructurada i formada per professionals gastronòmics del Baix Llobregat amb l’objectiu de promocionar la comarca a través de la qualitat de la cuina i els productes frescos i autòctons del Parc Agrari del Baix Llobregat (la carxofa del Prat, el pollsatre Pota blava, els espàrrecs, les cireres...), conferint-li uns trets d’identitat propis i distintius.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...