Esteu aquí

Es busquen persones voluntàries de lectura per a infants

TEMES: Educació

El projecte Lecxit, lectura per a l'èxit educatiu, pretén millorar la comprensió lectora de l'alumnat

dilluns, 17 setembre, 2012 - 12:02

Durant el passat curs escolar, alguns alumnes de 4rt d'educació primària van participar en el projecte Lecxit, lectura per a l'èxit educatiu. Aquest projecte pioner, promogut per la Fundació “la Caixa”, la Fundació Jaume Bofill i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, parteix de la premissa que la lectura és vital per aprendre i formar-se, i pretén millorar la comprensió lectora dels infants involucrant escoles, famílies i persones voluntàries.

El curs passat es va iniciar en una escola de la nostra ciutat, comptant amb persones voluntàries que en horari extraescolar van acompanyar en la lectura a un grup d'alumnes.

La valoració de l'experiència ha estat molt positiva i per a aquest nou curs es preveu que continuï els dilluns i es necessiten 40 persones voluntàries. 

Si esteu interessats/des en participar com a voluntari o voluntària, us podeu posar en contacte amb el Programa de voluntariat, tel. 933 790 050 Ext. 5600, omplint el formulari o presencialment a Cases d'en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens