Esteu aquí

El Consell dels Infants del Prat comparteix la seva tasca amb altres consells

Fan tallers de televisió, ràdio, publicitat i interpretació

dimarts, 3 abril, 2012 - 12:45

El dissabte 24 de març, el Consell dels Infants del Prat va participar en una trobada de consells a Sant Joan Despí, organitzada pels municipis assistents i la Diputació de Barcelona.

L'objectiu de la trobada era reflexionar de manera conjunta sobre el paper dels infants en els òrgans de participació i elaborar materials audiovisuals per comunicar la tasca que fan els noies i noies dins dels consells i reivindicar el dret a opinar per contribuir a la millora de la ciutat.

Els infants dels consells de Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Feliu i el Prat van fer una sèrie de tallers de televisió, ràdio, publicitat i interpretació, guiats per professionals de Vilaweb, i amb la col·laboració del músic i actor Joan Dausà, el presentador de TV3 Carles Prats i professionals de Ràdio Despí.

Els noies i noies van enregistrar un reportatge de televisió sobre la jornada, un espot publicitari i dues falques de ràdio, que podeu visionar a través de la notícia publicada per Vilaweb, o des de la pàgina web del Consell dels Infants del Prat.

La jornada va culminar amb un intercanvi de regals representatius entre els infants de les ciutats participants i el visionat dels documents produïts en els diferents tallers realitzats durant el matí.

El 2 d'abril, una representació del Consell del Prat va explicar la trobada al programa Planeta Prat d'El Prat Ràdio.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...