Esteu aquí

Ensenyament obre un nou procés de sol·licitud del Programa Qualifica’t

TEMES: Educació

El termini finalitza l'11 de febrer proper

dimarts, 7 febrer, 2012 - 11:43

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha obert un nou procés de sol·licitud del Programa Qualifica't. El termini es va obrir ahir i finalitzarà el divendres 11 de febrer.

La sol·licitud d'inscripció telemàtica s'ha de fer al web del centre autoritzat .

El reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials permet que les persones adultes puguin fer valer els aprenentatges adquirits i, alhora, que aquests aprenentatges trobin una correspondència amb els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu.

El procés de validació es du a terme en els centres autoritzats. El calendari general d'actuacions de tot el procés es publica al tauler d'anuncis i a la pàgina web de cada centre.

En acabar el procés de validació, la certificació es pot fer valer per accedir als ensenyaments de formació professional (sempre que es puguin acreditar els requisits d'accés) i a les proves per a l'obtenció d'un títol de formació professional.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens