Esteu aquí
Sabors de l'horta

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats
Ciutats comestibles: fem melmelada amb les taronges...
Tipus: Cuina
Quan: 15/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Ciutats comestibles: fem melmelada amb les taronges...
Tipus: Cuina
Quan: 16/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 19/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Burlesc
Tipus: Dansa
Quan: Del 28/01/2026 al 11/03/2026
On: Centre Cívic Jardins de la Pau