Esteu aquí
Sabors de l'horta

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats
Aprofundeix en el disseny 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 15/10/2025 al 19/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades

Accessoris de ceràmica per a joves
Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Junior: primers plats
Tipus: Cuina
Quan: Del 18/10/2025 al 25/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes