Esteu aquí

Sabors de l'horta

Sabors de l

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.

Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.

Cursos relacionats

Aprofundeix en el disseny 3D

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 15/10/2025 al 19/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Accessoris de ceràmica per a joves

Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Ukelele

Tipus: Música
Quan: Del 16/10/2025 al 20/11/2025
On: La Capsa

Inscripcions Obertes

Cuina Junior: primers plats

Tipus: Cuina
Quan: Del 18/10/2025 al 25/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes