Esteu aquí
La tardor a taula

En aquest taller coneixeràs els productes de temporada, sabràs com treure'ls profit i aprendràs a conservar-los millor. Parlarem de castanyes, moniatos, bolets de tardor, codony i bròquil, entre d'altres, la llista és tan llarga que ens permet jugar i treballar amb una gran diversitat d'ingredients en el seu millor moment. Farem servir les tècniques més adequades: coccions llargues per estofats, elaboracions curtes per destacar el producte, fregirem, cuinarem en cru, etc. A cada recepta explicarem el perquè de cada pas, i donarem consells per aconseguir el millor resultat.
Cursos relacionats
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 25/08/2025 al 29/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Apuntador@s 2025/2026
Tipus: Teatre
Quan: Del 05/10/2025 al 30/06/2026
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Burlesque
Tipus: Dansa
Quan: Del 08/10/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau