Esteu aquí
La tardor a taula

En aquest taller coneixeràs els productes de temporada, sabràs com treure'ls profit i aprendràs a conservar-los millor. Parlarem de castanyes, moniatos, bolets de tardor, codony i bròquil, entre d'altres, la llista és tan llarga que ens permet jugar i treballar amb una gran diversitat d'ingredients en el seu millor moment. Farem servir les tècniques més adequades: coccions llargues per estofats, elaboracions curtes per destacar el producte, fregirem, cuinarem en cru, etc. A cada recepta explicarem el perquè de cada pas, i donarem consells per aconseguir el millor resultat.
Cursos relacionats

Cuina cambodjana
Tipus: Cuina
Quan: 08/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades

Lettering de portada
Tipus: Manualitats
Quan: Del 08/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada

Píxel a píxel
Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 08/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes

Hort urbà de primavera
Tipus: Altres
Quan: 08/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades