Esteu aquí

Celebrat el sorteig dels nous membres del Consell dels Infants

dijous, 30 setembre, 2010 - 09:15

El passat dia 22 de setembre es va celebrar, amb un gran èxit de participació, el sorteig per elegir els nous membres del Consell dels Infants que substituiran els nois i noies que ja porten dos anys com a consellers o conselleres.

L'acte va tenir lloc a les dependències municipals del carrer Centre i va comptar amb la presència de la Regidora d'Educació, Margarita Garcia, l'equip tècnic del programa i una representació dels consellers i conselleres actuals.

A la sessió es va explicar als assistents en què consisteix el projecte i quines són les activitats principals que es desenvolupen cada any,. També es va exposar una mostra del treball dut a terme el curs anterior amb el visionat d'alguns dels videos elaborats pel Consell sobre la nova Ordenança de Convivència i Civisme. A la darrera part, es va realitzar el sorteig dels 13 membres del Consell que s’han de renovar, entre les candidatures dipositades pels infants assistents a la sessió. Així mateix, es van extreure 5 candidatures per elaborar la llista de reserves que cobreixen les possibles baixes del Consell.

En breu es convocarà a les famílies dels infants elegits per tal d’explicar-los el projecte en detall i demanar el seu consentiment.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...

dimarts, 23 abril, 2024 - 13:15

Acte de lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi 2024 del CFA Terra Baixa

El centre entrega també els guardons del concurs GIMPJordi d’elaboració de...