Esteu aquí
Cuina Mediterrània

Moltes vegades hem sentit a parlar que per a la salut el millor és seguir la dieta mediterrània, però realment sabem de què ens estan parlant? En aquest curs ens endinsarem en diferents països de la Mediterrània i la seva cuina per treure'n l'entrellat. Els plats mediterranis estan plens d'història, mestissatge, comerç i conquesta. Però també ho estan als productes locals, a la temporalitat, al clima i a les seves tradicions.
Durant els tallers aprendrem a elaborar diferents plats i veurem que hi ha aliments comuns, però processats de diferent manera: hi ha molta diferència entre un puré de cigrons amb crostons de pa fregit i un hummus? I entre una pizza i una coca de recapte?
En cada sessió es treballaran 1 o 2 receptes segons la durada i complexitat d'aquestes. Hi haurà receptes de tota mena, des d'entrants fins a postres. Durant el taller es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més sostenibles aprofitant al màxim els recursos i els aliments.
Tallerista: Cesca Cuina Saludable
Cursos relacionats
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 25/08/2025 al 29/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Apuntador@s 2025/2026
Tipus: Teatre
Quan: Del 05/10/2025 al 30/06/2026
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Burlesque
Tipus: Dansa
Quan: Del 08/10/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau