Esteu aquí

Amb les pluges, augmenten les molèsties pels mosquits

El Servei de control de mosquits del Baix Llobregat es troba a la masia de Can Comas, al terme municipal del Prat de Llobregat

dimecres, 27 abril, 2022 - 08:00

La combinació de pluges i altes temperatures ocasiona la proliferació de mosquits; fenòmen que ocasiona molèsties entre la ciutadania. Recordem les actuacions que es fan a nivell municipal i comarcal a través del Conveni del Servei de control de mosquits.

Actuacions durant l'any 2021

Les actuacions van contemplar el nucli urbà i les zones naturals del Delta. Durant l'any passat, l’extensió més gran de les superfícies tractades va correspondre a les zones naturals i rurals del Prat. Tot seguit es van situar les zones urbanes, amb 7.304 intervencions amb larvicides als embornals. I es van atendre un total de 23 queixes ciutadanes. La quota corresponent a l'any 2021 va ser de 19.777,57 euros.

Des de casa podem col·laborar 

Pluges i calor és la combinació idònia perquè criïn els mosquits. La ciutadania pot fer molt per evitar la proliferació de mosquits, eliminant els focus de cria, com recipients a l'exterior que acumulin aigua, per poca quantitat que sigui.

Enllaços interessants:

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...