Esteu aquí

El parc del Riu i el parc Nou reben una molt bona qualificació de la ciutadania

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha realitzat una enquesta per conèixer el nivell de satisfacció dels i les usuàries dels parcs de la ciutat.

Parc Nou

dijous, 17 març, 2022 - 12:45

L’AMB ha realitzat una enquesta de satisfacció a les persones usuàries de dos dels principals parcs de la ciutat: el parc del Riu i el parc Nou. Els resultats mostren que la ciutadania té una molt bona percepció d’aquests dos indrets i els posen molt bona nota: el parc Nou obté una qualificació de 8,29 i el parc del Riu, un 7,98 sobre 10.

Els aspectes més valorats del parc Nou són les zones de joc, el disseny del parc, la jardineria, la neteja i el mobiliari urbà. En el cas del parc del Riu, hi destaca el bon ambient, el disseny de l’espai i la neteja de la zona. En ambdós casos, no hi ha cap concepte que rebi un suspens.

Aquestes enquestes es dues a terme cada dos anys amb l’objectiu de mesurar diferents aspectes com ara la percepció de la tranquil·litat, la neteja, la seguretat, la jardineria, l’enllumenat, els serveis i la senyalització, entre d’altres. Aquests dos parcs pratencs i es troben en la línia de valoració dels altres 52 parcs que componen la xarxa de parcs metropolitans i que corresponen a 33 municipis.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...