Esteu aquí

Saltimbanqui: '¡Qué buen dia!' Cia. Maite Guevara

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
TIPUS: Circ
Per a qui: Familiar

Ja és aquí el Saltimbanqui! Un cicle d'espectacles de circ de carrer, organitzat pel Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, pensat per gaudir amb tota la família. Durant l'abril, el maig i el juny saltarà de plaça en plaça per portar-nos acrobàcia, malabars, equilibris... Però sobretot, molta alegria!

Aquest cicle, aixeca el teló, per sumar-se a la celebració de les festes dels barris Sant Jordi-Ribera Baixa amb l'espectacle '¡Qué buen dia!' de la Cia.Maite Guevara.

Plogui, nevi o pedregui per a Martina sempre pot ser un bon dia. Ella vol demostrar que qui somia i obre bé els ulls pot veure un món d'infinites possibilitats. Un espectacle de clown per a persones amb ganes de passar-ho bé de totes les edats: abstenir-se avorrides, tramposes i les que no tingui ganes de jugar o imaginar.

'¡Qué buen dia!' és un espectacle de clown dirigit a tots els públics. Una proposta senzilla i fresca, amb gran dosi d'improvisació, plena de joc participatiu que fa riure i gaudir a tota la família.

Aquesta proposta forma part de la programació de les Festes del Barri amb l'Associació de veïns i veïnes Sant Jordi-Ribera Baixa.

Activitats relacionades