Esteu aquí

L’Hospital de Bellvitge obre dijous 13 de gener un punt de vacunació amb cita prèvia per a la Covid-19

El nou punt de vacunació, que es convertirà en el més proper al nucli urbà pratenc, estarà ubicat a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes, i el seu horari serà de dilluns a divendres de 16h a 21h

Accés a l'edifici de consultes externes de l'hospital de Bellvitge, on estarà el punt de vacunació.

dimecres, 12 gener, 2022 - 12:30

L’Hospital Universitari de Bellvitge, el centre hospitalari de referència per a la ciutat del Prat, obrirà dijous 13 de gener un punt de vacunació adreçat a la ciutadania al qual es podrà acudir amb cita prèvia per rebre la vacuna contra la Covid-19.

El nou punt de vacunació, que esdevindrà el més proper al nucli urbà del Prat, estarà ubicat a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes, i el seu horari serà de dilluns a divendres de 16h a 21h.

A partir del dia 13 de gener, aquest dispositiu de vacunació s’afegirà a la llista de punts disponibles que la ciutadania pot seleccionar des de l’aplicatiu del Departament de Salut per sol·licitar cita prèvia. L'aplicatiu es pot consultar a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

L’objectiu de la posada en marxa del nou punt és reforçar el conjunt de dispositius de vacunació, oferint una possibilitat més als usuaris a l’espai de consultes d’especialitzades de l’Hospital de Bellvitge, que rep cada dia centenars de persones.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...