Esteu aquí

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

Es ben conegut que la música és una eina molt valuosa per a l'expressió i el desenvolupament de totes les persones, que ens situa a totes en un mateix punt de partida i que ens permet compartir des de la diversitat, superant limitacions de tot tipus. És per això que ja fa uns quants anys que L'Escola d'Arts en Viu impulsa un espai de Percussió inclusiva en el qual participen persones del Prat amb diversitat funcional i alumnes dels programes de música de L'Escola d'Arts en Viu.

El període de pandèmia va fer que durant el curs passat aquesta activitat s'hagués de realitzar amb limitacions, però aquest nou curs 21-22 s'ha pogut recuperar amb la majoria de participants. Actualment formen part del grup de Percussió inclusiva 21 persones de diferents edats, dirigits per la professora Carla Azanuy. Els podem trobar tots els divendres al Centre Cultural Torre Balcells, seu principal de L'Escola d'Arts en Viu, i que fan música plegats a partir de la percussió i la veu. Aquest projecte s'ha desenvolupat sempre amb estreta col.laboració amb l'Associació temps de lleure Rubricatus i també amb l'Associació d'usuaris de Tamariu.

El grup ja està treballant en noves cançons i nous ritmes que tindran l'oportunitat d'interpretar en diferents esdeveniments de la ciutat. Aquests compromisos s'agafaen amb moltes ganes i il.lusió després d'haver passat molt de temps sense poder actuar per les circumstàncies de la covid.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...
centric_lectura_gemma ruiz

divendres, 26 abril, 2024 - 11:30

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres...

dijous, 25 abril, 2024 - 16:00

Jardins de la Pau, un espai per a la creació, el coneixement i la celebració de la dansa

Aquesta disciplina artística, protagonista durant el mes d’abril al Prat