Esteu aquí

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes excepcions

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital Universitari de Bellvitge amplia a partir d'avui, 15 d’octubre, l’horari de visites als pacients. Per a aquelles persones hospitalitzats en àrees no covid, el nou horari de visites ha passat a ser de 13 a 21 h de dilluns a divendres, i de 9 a 21 h els dissabtes, diumenges i festius. Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient, si bé podran ser persones diferents per torns. No es recomana l’accés a l’hospital dels menors de 12 anys.

A les unitats de cures intensives (UCI) i la Unitat de Reanimació d’Urgències, l’horari de visites és de 13 a 15 h, i, a l’àrea de Reanimació Postquirúrgica, de 19 a 20 h, també amb un sol acompanyant per pacient. A Urgències, Consultes Externes, Gabinets i Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient.

Com a norma general, continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, si bé, excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m, menors d’edat, persones amb deteriorament cognitiu sever, o situacions d’últimes hores.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...