Esteu aquí

Ja disponible el fanzín del mes de juliol del Programa de Lleure de la gent gran

També es podrà consultar en línia

divendres, 9 juliol, 2021 - 09:30

Les persones usuàries del Programa de Lleure de la Gent Gran del Prat ja tenen a la seva disposició l’edició de juliol del fanzín “Lleure Gent Gran”. Una publicació de quatre pàgines que rebran per correu als seus domicilis i que té per objectiu que les persones usuàries del Casal del Remolar no perdin el contacte i el nexe de relació amb el programa de lleure.

En aquesta edició, es fa una repassada a les activitats dutes a terme a les Jornades de la Gent Gran. També es repassa la possible “operació tornada” al casal després de l’estiu i compta amb una entrevista amb la Rebeca Utrero, tècnica del Programa Municipal de la Gent Gran.

Com cada mes, a la contraportada es troben diferents consells culturals i de salut, així com passatemps per tal d’estimular la ment.

Aquest és un número especial perquè serà l’últim que es duu a terme. L’objectiu del fanzín del Programa de Lleure ha estat traslladar l’esperit del casal a les cases de les persones usuàries i la possible tornada al setembre dona per finalitzada la publicació d’aquest fanzín.

També al web municipal

El fanzín també té el seu espai al web municipal i es podrà descarregar i consultar al següent enllaç.

També es pot veure en format en línia, aquí.

A més, el fanzín es podrà trobar també al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig, així com a d’altres equipaments del municipi on s’hi realitzen activitats per a la gent gran.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig , enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...