Esteu aquí

Concert: María Peláe

La música de María Peláe es caracteritza per les seves lletres compromeses i elaborades carregades de crítica social i la mescla d'aquesta amb el so més actual. Música amb accent andalús i de producció internacional. ​Té com a referents des de petita grans dones com Lola Flores, Rocío Jurado o Celia Cruz, així com artistes de diferents estils com Chano Lobato, Juan Luis Guerra, Carnaval de Cádiz o Residente. Pel que no és d'estranyar la mescla de ritmes i referències en els seus temes.

La seva versatilitat l'ha portat a treballar en espectacles de diferent índole, tant com a actriu en musicals com cantant. A més, s'ha llaurat un buit important com a compositora arribant a ser autora de dos temes finalistes  en Eurovisió (“Arde” y “Nadie se salva”), i haver compost per a una gran quantitat d'artistes del panorama musical actual.

​​Tota una revolució per a les oïdes i la vista. Peláe ens presenta un xou on la teatralitat, la diversió, la flamencura i els seus ja característics pregons no passen desapercebuts, un directe complet i compromès que aconsegueix portar del riure a l'emoció en qüestió de segons.

El 2020 ha estat el seu any, i el 2021 serà encara millor. Maria Peláe suma centenars de milers de reproduccions en les plataformes de streaming, i les seves noves cançons la confirmen com l´artista més prometedora en la fusió de pop, hip hop, cobla i inflexions aflamencades. Ha trobat el punt exacte entre saler, desvergonyiment, comentari costumista i crítica social, i aquesta barreja explosiva també la porta amb encert als seus concerts, que són la trobada feliç entre art i gresca. A Maria ja se li coneix com "la Lola Flores moderna", i aquesta és una oportunitat única per comprovar-ho.

 

FITXA ARTÍSTICA

Guitarra i veu María Peláe

Bateria Antonio Jesús Bravo

DJ i guitarra Rafael Rivilla

 

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

Activitats relacionades

ACTIVITAT SUSPESA: Cinema Lliure: La mort de Guillem +...

Tipus: Cinema
Quan: 31/07/2021 - 21:00 h
On: La platja del Prat, passera 20

Activitat Cancel·lada

Concert: KHALM

Tipus: Música
Quan: 02/09/2021 de 21:00 a 22:30 h
On: Plaça Joan Garcia-Nieto