Esteu aquí

Cabaret de dansa urbana: Iron Modvm, a càrrec de la companyia Iron Skulls Co

Iron Modum

Una proposta de Iron Skulls Co en format 'Cabaret' on proposen una experiència tan diversa com els seus integrants, basada en les influències passades i presents del col·lectiu.

Interpretaran fragments d'alguns dels seus espectacles: Sinestesia i Kintsugi, que reflecteixen el treball de la companyia durant el seu emergent viatge en el món de les arts escèniques des del 2012.  Aquests s'alternaran amb batalles experimentals amb artistes convidats locals de l'escena del moviment urbà. I tot això al compàs de la música dels Djs Will Fly i Yndra i conduït per la veu de Losinformalls, com a presentador, amb gran experiència en festivals.

 

  • L'activitat es desenvoluparà a l'exterior de l'equipament, seguint totes les mesures i protocols sanitaris vigents.
  • Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

 

Sinopsi dels espectacles que es podràn veure:

Sinestesia

Representa un món postapocalíptic, on a través de la dansa experimental es forma un grup de supervivents i aquest inicia un viatge cap a una zona segura. El hip hop, l'acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per crear un llenguatge on allò humà i allò animal s'uneixen, convidant a l'espectador a un joc d'interferències sensorials.

Kintsugi

Kintsugi és una tècnica japonesa de reparació amb or d'objectes que es remunta a el segle XV i una filosofia que planteja que les fissures i les reparacions formen part de la història d'un objecte i no cal amagar-les. Han d'embellir l'objecte, deixant al descobert la seva transformació i el seu passat. Interessats en els nous llenguatges i en els límits de el moviment, Iron Skulls Co es submergeixen en format de quintet en la recerca de la relació entre tècnica, bellesa i imperfecció a través de la dansa.

Sobre la Iron Skulls Co

Companyia de dansa ubicada a Barcelona, ​​té els seus inicis en el grup de Bboying (Breakdance) conegut com Iron Skulls Crew, format el 2005. Formalitzat com a companyia en els anys 2012-13, es compon de ballarins de diverses àrees d'Espanya i és coneguda pel seu peculiar estil, atraient diverses disciplines i contínuament tractant d'investigar els límits del seu moviment. Els membres de la companyia provenen, així mateix, de diversos entorns, entre els quals destaquen el Breakdance, el Hip-Hop, la dansa contemporània i l'acrobàcia, incloent influències de diverses disciplines com les arts marcials, la producció musical, el disseny i la moda. Aquesta barreja d'influències proveeix al grup un estil distintiu, sent la seva passió per la fusió d'elements externs a la dansa la guia cap a nous paradigmes on es generen produccions cada vegada més ambicioses. 

Activitats relacionades

Contes col·laboratius de Sant Jordi

Tipus: Proposta
Quan: Del 24/04/2024 - 15:00 h al 31/05/2024 - 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Spring Festival: The consulate

Tipus: Jocs
Quan: 24/04/2024 de 17:30 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau