Esteu aquí

El programa de ràdio “D’aquí i d’allà” tornarà al mes de maig

Nova ciutadania i interculturalitat

dimarts, 27 abril, 2021 - 13:45

L’espai radiofònic dedicat a la diversitat cultural de la ciutat tornarà a El Prat Ràdio el proper 19 de maig de 15:00 a 15:45 h amb energies renovades i noves incorporacions.

El programa “D’aquí i d’allà” està presentat per pratencs i pratenques nascuts arreu del món. Ells i elles són els veritables protagonistes d’un espai pel qual han passat unes quaranta persones col·laboradores així com un centenar de representants d’entitats i de serveis públics de la ciutat des dels seus orígens.

Durant el mes d’abril s’ha tornat a estructurar l’equip del programa, que recupera les persones col·laboradores de l’any pasat: la Julieta Romero, el Robert Thiaw i la Naima Zamoum. Per la represa, s’ incorporen tres noves col·laboradores: la Fatiha Bouteldja, la Victoria Bexevernaya i la Jieni Lin Chen. En total seran cinc cultures i origens diferents les que participaran en la nova edició del programa: argentina, senegalesa, algeriana, russa i xinesa.

Un programa amb reconeixement

El “D’aquí i d’allà”  es va començar a emetre al mes d’abril de 2007, fa 14 anys. Va ser impulsat i compta amb el suport del Programa Municipal de Nova Ciutadania i s’ha emès mensualment al Prat ràdio amb una única interrupció, la provocada per la pandèmia de la COVID-19.

El programa va rebre l’any 2019 el Premi a la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) i també va ser seleccionat el mateix any dins del Banc de Bones pràctiques de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...