Esteu aquí

El proper 29 d’abril, activitat antirumors oberta a tota la comunitat educativa

dimecres, 21 abril, 2021 - 13:45

L’AMPA de l’Escola del Parc ha programat pel proper 29 d’abril a les 17 h, una xerrada anomenada “L’abordatge dels rumors per afavorir la convivència”. Una activitat que té com objectiu mostrar com neixen i s’escampen els rumors i com aquests tenen conseqüències molt negatives sobre persones i col·lectius i, per tant, sobre la convivència de la ciutadania.

L’activitat pretén donar eines per tenir una actitud responsable sobre el tema i també per aprendre a identificar i abordar els rumors per tallar-los i evitar la seva reproducció. Sovint darrera dels rumors hi han actituds malintencionades que en volen treure profit, per això la informació veraç i la incredulitat davant certes informacions són els millors instruments contra els rumors.  

La xerrada serà duta a terme per la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat i forma part de les accions de sensibilització als centres educatius i a la comunitat educativa, promogudes des del programa municipal de Nova Ciutadania.

L’activitat està dirigida a famílies de qualsevol centre educatiu del Prat i es podrà accedir a través del següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...