Esteu aquí

Es reprenen les classes presencials a L'Escola d'Arts en Viu

A partir del dilluns 8 de febrer torna l'activitat presencial

dissabte, 6 febrer, 2021 - 13:00

La Resolució 275/2021 de 5 de febrer per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19 al territori de Catalunya permet que les escoles d’ensenyaments artístics tornin a realitzar classes presencials, tot i que puntualitza que el centre ha d'adoptar mesures per reduir la presencialitat.

Després de 4 setmanes, d'ença de les festes de Nadal, en les quals L'Escola d'Arts en Viu ha funcionat en línia, el dilluns 8 de febrer es reprenen les classes presencialment. L'activitat docent s'ha mantingut durant aquest període en format virtual, utilitzant una plataforma en línia. Ara però, els grups classe podran fer les classes d'acord amb les mesures de prevenció i seguretat que es van establir al Pla d'organització covid-19 de L'Escola i amb algunes mesures per reduir la presencialitat allà on sigui més convenient, especialment en les assignatures que es realitzen en grups molt nombrosos.

Les activitats a les diferents seus es realitzen complint amb les distàncies de seguretat, l'ús de mascaretes, la neteja de mans i de materials, la ventilació d'espais, l'ús no compartit d'instruments, etc. Les seus de L'Escola en les quals es reprèn l'activitat presencial són el Centre Cultural Torre Balcells, La Capsa, Teatre L'Artesà, el Centre Cívic Palmira Domènech, l'Escola Bressol El Cabusset i les Escoles Jacint Verdaguer, Josep Tarradellas, Pepa Colomer i Sant Jaume.

 

Compartir

Noticies relacionades

centric_lectura_gemma ruiz

divendres, 26 abril, 2024 - 11:30

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres...

dijous, 25 abril, 2024 - 16:00

Jardins de la Pau, un espai per a la creació, el coneixement i la celebració de la dansa

Aquesta disciplina artística, protagonista durant el mes d’abril al Prat

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...