Esteu aquí

Èxit de participació a la primera fase de pressupostos participatius

Banner Pressupostos Participatius_2

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:45

Entre el 26 d’octubre i el 22 de novembre s’ha portat a terme la fase d’elaboració i presentació de propostes dels Pressupostos participatius 2020-2023. En aquesta primera fase, en total, s’han elaborat 315 propostes per part de 447 persones, que també han donat suport i comentat altres propostes.

Les temàtiques més recurrents tenen a veure amb la millora de l’accessibilitat a l’espai públic, seguretat als passos de vianants i carreteres del municipi, entorns més verds i ampliació i millora dels espais de pràctica de l’esport a l’aire lliure.

Finalitzada aquesta primera fase, totes les propostes passen a valorar-se per part dels equips tècnics implicats, tenint en compte que compleixin amb els criteris establerts: que siguin de competència municipal,que no siguin contradictòries amb el programa de govern, que tinguin viabilitat tècnica i econòmica, que respectin les mesures de sostenibilitat local i global i que responguin a necessitats concretes. 

Aquelles propostes que compleixin amb tots aquests criteris passaran a debatir-se de forma col·lectiva durant el mes de gener en els tallers deliberatius, agrupades per temàtiques, i amb la presència del personal tècnic de l’Ajuntament que ajudarà a elaborar-les més i preparar-les de cara a la fase de votacions.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...