Esteu aquí

L'Ajuntament reconeix l'alumnat amb les millors qualificacions de postobligatòria del curs passat

TEMES: Educació

A causa de la pandèmia no es va poder fer l'acte com cada any, en el marc de la Lliçó inaugural

De dalt a baix, i d'esquerra a dreta: Pilar Eslava, Lluís Mijoler, Carlos Ruiz, Adrián Egea, Yaiza del Valle i Verónica Navarro.

divendres, 16 octubre, 2020 - 13:00

Les circumstàncies sanitàries excepcionals van fer que no es pogués celebrar la Lliçó inaugural del curs de forma presencial. Una de les tradicionals accions d'aquell acte és el reconeixement a l'alumnat amb millors qualificacions de la postobligatòria del curs. 

Així doncs, com a alternativa, l’alumnat reconegut ha rebut de la mà de l’alcalde, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava, un diploma i un obsequi, amb els quals l’Ajuntament posa en valor la feina feta per aquest alumnat i pels centres educatius amb educació  postobligatòria del Prat, fins i tot amb les condicions adverses que hi va haver el curs passat. L'acte s'ha celebrat a la Casa de la Vila, amb totes les mesures sanitàries que marca el protocol. 

Dues noies i dos nois

L'alumnat reconegut és Verónica Navarro Rodríguez (millor qualificació de Cicles Formatius de Grau Mig, havent cursat el Cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria a l’Institut Les Salines), Adrián Egea Rodríguez (millor qualificació de Cicles Formatius de Grau Superior, havent cursat el Cicle d’Automatització i robòtica industrial a l’Institut Illa dels Banyols), Carlos Ruiz Haro (millor qualificació de Batxillerat, havent-lo cursat a l’Institut Baldiri Guilera) i Yaiza del Valle Cantero (millor qualificació de proves PAU en la fase general, havent cursat el batxillerat a l’Institut Salvador Dalí). 

Aquest reconeixement i agraïment a la feina feta és extensible al treball dels centres amb postobligatòria del Prat, i al professorat que ha acompanyat a l’alumnat. També s'ha felicitat les famílies de l’alumnat, que l'han acompanyat durant tot el procés formador de la postobligatòria. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...

dilluns, 29 abril, 2024 - 14:30

Les AFA encaren el tram final del curs amb els projectes a ple rendiment

Al Prat hi ha 20 associacions de famílies d’alumnes, amb prop de 5.000 nuclis...